Descriere

              Societatea Smart City Invest S3 S.R.L. este persoană juridică română, cu sediul în Mun. București, Sectorul 3, Strada Jean Alexandru Steriadi, nr.17, Cladire Multifunctionala, Mansarda, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului București sub nr. J40/15431/2012 , având CUI 38188050, constituită prin HCLS3 NR. 356/25.08.2017 si având ca asociat majoritar Consiliul Local al Sectorului 3 București.

Serviciile noastre au ca principal domeniu de activitate 4120 ’’Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidentiale’’ care cuprind și partea de reabilitări, consolidări, modernizări clădiri.

Suntem pregătiți și echipați să venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră. Avem mereu un plan bine pus la punct și elaborat pentru fiecare proiect, oferind o gamă variată de servicii in domeniul construcțiilor. Transparența reprezintă un element cheie pentru noi și totodată lucrările executate la cele mai înalte standarde.

Garantăm realizarea proiectelor de cea mai înaltă calitate în condiții de siguranță, cu ajutorul echipamentelor de ultimă tehnologie, personal calificat și bine instruit.

Obiectivul nostru este de a vă oferi cele mai complexe proiecte de construcție, prin eficacitatea și responsabilitatea cu care lucrăm.

Portofoliul nostru cuprinde lucrări finalizate cu profesionalism și multă dedicare.

! SOCIETATEA  SMART CITY INVEST S3,  execută lucrări de construcții, finisaje, restaurări interioare, exterioare și igienizare a obiectivelor private.


CONTACTEAZA-NE

Poti afla mai multe